Vítězství
Anotace: Taková paradoxní situace v životě
Že je vítěz šťasten?
Ale kdeže
mrazení připlíží se pomalu
za euforií a šampaňským
a přepadne znenadání
už je tu šeď a samota
a skrze to bouchání a šumění
a radost všech okolo
skrze blahopřání a stisky rukou
příchazí nezvaný host
šeď a prázdnota
a že se slaví vítězství ?
Koho to zajímá
snad lépe je prohrát
než prožívat strach
že všechno to snažení a lopotění
je vlastně úplně k ničemu
Přečteno 260x
Tipy 5
Poslední tipující: Zorenka Ježková, L. Šebestián Borský, ilona, Jeněcovevzduchukrásného
Komentáře (0)