Tvé cello zní...
Anotace: byla to nádhera, když jsi mi jendou hrála.... :-)
Tvé cello zní tóny
hudby barokní
Usínám a jenom ony
mi v uších sladce zní
Tak jako struny
chvěje se mé srdce
když cello hladí
tvé jemné ruce
Usínám s pocitem
tak tajemně krásným -
jenom hraj dál
a v pokoji zhasni
Tvá hudba krásná
v srdci mi hraje
Pod žárem tónů
má duše taje
Zahraj mi naposled
tvé tóny polibků
že mám tu na světě
nejsladší lolitku...
Přečteno 240x
Tipy 7
Poslední tipující: Charibeja, Sima, CORONATION, CULIKATÁ, klinika, labuť
Komentáře (2)
Komentujících (2)