Divná
Anotace: kostrbatá...divná...
Jak hledač rýmů chladem v myšlenkách se klepe,
Mé srdce ve stejném tempu tepe,
nebem proplétá se rudá modř,
jde mě zabít, jde mi na pomoc,
V tvářích těch, co válku poznali,
Bolest a smutek jsou vepsány,
slyším z nich salvy a křik němých,
vůdců, kterým úsměv ztich,
jako žár poslední,
jako poslední bohu za vše dík
Přečteno 375x
Tipy 1
Poslední tipující: Alasea
Komentáře (0)