Hmm, moc zajímavě píšeš... Tvé básně jsou zvláštní, takové tuhé, syrové... Vzbuzují ve mně směsici celkem protichůdných pocitů, jejichž vyústěním je obdivný údiv nad dosud nepoznaným.
Tahle básenka se od Tvých ostatních tady trochu liší, a možná právě proto, že má trochu blíž něčemu, co jsem schopna emocionálně vstřebat, se mi líbí nejvíc.
02.11.2010 14:16:00 | Ollie
..čtu znova a znova..."svoji oblíbenou od tebe"...nacházím nové a nové (významy)...je fakt kurevsky dobrá!..co verš to hluboká studna zamyšlení a vznešený obláček povznesení zároveň...a dojetí, jo, dojetí...
26.05.2010 13:48:00 | Andrea Vatulíková