::::
Anotace: příteli mému zemřel otec... krájím smutek pod polštář a ...
Kdybych měla kouzelný prstýnek
vykouzlila bych Ti tátu
beze dna
jen
teď držíš v hrsti pár vzpomínek
pročítáš snář
...
Pohledy plaché
utíkají
v jemnosti souznění
rozplývají se
beznadějí
slůvkem
sbohem
Za poslední lodí
běžím
chci vzít si zbroj
s tebou bojovat
proti toku času
vyzvat
smrt na souboj
...
Jsem jen ozvěnou
přikrčená v soutoku
tvého smutku
tichá
vždyť není co říci
v palčivosti
zármutku
Šeptáš mi
" jen přežívám
nikdy jsem se tak necítil
jen ty mi dáváš odpověď
že žiji"
...
Kdybych měla kouzelný prstýnek
vykouzlila bych ti
alespoň na okamžik
jeho tvář
Jen tě objímám
a šeptám
" pořád ho máš "
...
V sobě
Přečteno 361x
Tipy 29
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, Dota Slunská, Lucie Teru, enigman, Izza, modrá..., labuť, Mbonita, nejsembásník, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)