testující...
spáchal jsem
atentát na tmu
a chtěl si ochočit šmírem
černou díru
ale nepovedlo se to
tak jsem zkusil
použít sílu nábojnice
zabušil na stěnu
proděravěl díře srdce
abych mohl projít
na druhou stranu
a ono to jde...
kráčel jsem ušima
pro zvuk i ticho
ale šlo to těžko
tak naslouchám očima
a jde to…
zkoušel jsem
stěsnat vesmír
do hlavy
ale jako bych
mačkal balónek
nesrazil se
tak jsem zkusil
odstřihnout hlavu
a poslat ji do vesmíru
a je to...
Přečteno 313x
Tipy 41
Poslední tipující: jita.1965, Actafool, floreciente, dream in emptiness, pejrak, Divoženka1, zenge, střelkyně1, isisleo, páááááááá, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)