srocení...
tam mezi plechovými bezdomovci
došlo k pozdvižení
to když jsi ze rzi
vykvetla na kapotě
a dala se do tančení…
působíš jako rotující magnet
a já z železných pilin
šílím z tvých silokřivek
vířím kolem
v obrazcích pavučin...
prý
jestli je první myšlenka
ta největší nesmyslnost
pak má naději…
mohu se připojit?
myslím že to půjde…
málem mi spadly blatníky…
zdá se ti to nemožné?
ale to jenom znamená
že se mýlíš
podej mi ruku
půjdem sešrotit sny
a potom se šrotit skutečností…
spolu...
Přečteno 375x
Tipy 43
Poslední tipující: jita.1965, Actafool, Akrij8, floreciente, zelená víla, střelkyně1, dream in emptiness, kikis, Divoženka1, zvířenka, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)