Hořká nezávislost.
Anotace: Rozvinutý pohled do nebe.
Opar v obzoru,
podmiňující touhu
letět mu vstříc,
setkat se v konci.
Pozorovat duhu
ve stínech svých očí
z poloviny, co značí
sílu klamných pruhů.
V barvách rozlišovat
pocity vyřčených slov,
slabě zezelenat
zlámanou zradu.
Přečteno 237x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, ilona, JohnyD.
Komentáře (2)
Komentujících (1)