V dešti
Anotace: Měla jsem takovou zvláštní náladu. Možná vidím tenhle obrázek jenom já
Paprsek světla,
do deště proniká,
na chodníku z mramoru,
tiše tančí,
a slepě utíká.
Ve vzduchu samota,
a žádná naděje,
vůně slunečnic,
pocity zachvěje,
ve stínu pod stromy,
pohyby tanečnic.
V dešti ukryté,
všechny emoce,
nikdo je nesmeje,
všichni jsou spoutaní,
nikdo se nesměje.
V dešti....
Vůně slunečnic...
Přečteno 345x
Tipy 6
Poslední tipující: Gabrielle, Nefinečka, CULIKATÁ, black_and_red
Komentáře (0)