Anotace: Snad volně navazuje na básničku Velký třesk. Děkuji za inspiraci, ona ví.
Reálný čas ještě jde, ale imaginární čas bude trochu jiné kafe, Františku.
05.05.2010 22:54:00 | Zasr. romantik
Fyzici bádající ve světě vysokých energií používají slovo "botnat" jako novotvar. Nebo je to jen chyba tisku.
28.04.2010 17:42:00 | Zasr. romantik
Láďo, u slova bobtná chybí b... Jinak krásné... Hudba už je soce dokončená, ale možná to bude jinak...
28.04.2010 14:38:00 | patrikus
Co na to řéct... romantikku? :o) Moc pěkně napsané, působivé dílko, maloučko zamyšnekové. Má cosi do sebe, cosi, že po přečtení si pár slůvek opakuji. ST!
27.04.2010 05:58:00 | NikitaNikaT.
st***
27.04.2010 00:31:00 | ROMAN LOHNERT