Svíral mě strach
Svíral mě v noci strach
a bezmezná hrůza
však zjevila ses ty -
má desátá múza
Noc nezdá se už
tak děsivě temná
když hladí mne ve spánku
tvoje dlaň jemná
Není už místa
pro temno v srdci mém
když spolu v lásce
navždy už spočinem
A jekot vzpomínek
na samotu temnou
bude jíž, doufám
na věčnost za mnou
Přečteno 309x
Tipy 8
Poslední tipující: Fighting Dreamer, strašidýlko-střapatý, CULIKATÁ, Agniezka, NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)