T v á ř
Bublinky snění,
v oblacích uletí,
ve tváři chvění,
zkroucené staletím.
Kaménky starostí,
v drť se rozpadnou,
v rozkvetlé radosti,
oživí pleť uvadlou.
Mihotavé pihy v pleti,
neklidné a vrtošivé,
připomínají střípky smetí,
nezkrotně dovádivé.
Přečteno 241x
Tipy 5
Poslední tipující: ilona, Kajaro, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (2)