plazmová...
řeklas mi
buď pozdraven námořníku
z proudů dravých vod…
ty seš ale
jak to děláš?
zmást pouhým pozdravem…
spadla klec
a já čekatel na přízeň
uvolnil mřížoví
k zachycení vláken
z tvého jádra…
přitáhla sis mne pohledem
jako přístavní lano bárku
a jak to bývá
já se vzňal
žhavým proudem vína…
pohráváš si
s mými póly
stavíš elektriku do latě
formuješ proudy
do vodováhy
vytváříš prostor
z vakua a vzduchu
a zapínáš fukary
pro zahřátí
do absolutní teploty
kde ztrácím odpor
a začínám být vodivý…
ruku jsem plaše vztáh
jemně uchopil tě kolem pasu
srdce začalo poskakovat
jako hejno zdivočelých konipasů
a společný rytmus
našich kroků se táh
do dálek hvězdných pásů...
Přečteno 362x
Tipy 48
Poslední tipující: Vanilková Ninja, pejrak, Jana M., Holis, floreciente, Quigleika, zelená víla, Churry, Actafool, isisleo, ...
Komentáře (15)
Komentujících (15)