...
Anotace: Špetce alkoholu II
Nechávám svůj život plynout,
v rozbřesku večerních hvězd,
které osamocené nebe ozáří,
při úplňku a jiných zvláštních příležitostí.
Padám-li k nebi, jsem pak hvězdou,
co obzor pod mraky ozářila,
jsem snem, který vniká pod kůži,
hraboší, bez příčin smělých polibků.
Skrz sny, skrz život srdcervoucí,
věřím v útěchu snů mléčných,
jak obloha nad námi a oči zavřené,
a naše oči naposledy napořád zavřené.
Přečteno 219x
Tipy 8
Poslední tipující: Quigleika, Churry, CULIKATÁ, ziriant, Agniezka
Komentáře (1)
Komentujících (1)