yes we are
Jsme ubrečánci!
Stěžujem si
a chválíme svý
sobecký výkony
Jsme pokrytci!
Chčijeme si do huby
pro styl a zalíbení
trpíme sami sebe
Jsem lhář!
Stěžuju si a
do huby jsem si nachcal,
přiznávám se
Včera jsem se ožral
navzdory prázdnotě
cítil jsem se
skvěle
Jsme ubrečená,
pokrytecká budoucnost
Já, ožralej,
jen a pouze, bez zájmu
Přečteno 237x
Tipy 3
Poslední tipující: MarkétkaR., Unyle Pěl, ewon
Komentáře (0)