Černá ovce
Anotace: Možná o mně, a možná taky o vás...
V dáli stádo,
černá ovce
sama
hledá sobě žrádlo.
Stádo krav,
černá ovce
jsem
v údolí tupých hlav.
Mezi nima
černá ovce
jsem
za svou barvu vinna
Baví mě to,
černá ovce
jsem
cizí, a je mi to jedno!
Přečteno 300x
Tipy 2
Poslední tipující: Elisha, aniger
Komentáře (1)
Komentujících (1)