Mému milému
Jsem zde jen já, ubohé individuum,
Ebenový stůl a v něm tisíce mých veršů-
Na rychlo zapsaných na cár papíru.
Impulsy mého srdce mě nutí zpívat
Čarovnou melodii, kouzelné tóny.
Etika mi radí, abych ztichla, abych nepsala…
Kdy se však ona naposledy setkala s pravou láskou?
Přečteno 339x
Tipy 17
Poslední tipující: Gabrielle, Rejha, CRASH, ludmil, kaňka ouškovaná, aniger, ilona, Házté, Jeníček., CULIKATÁ, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)