pěkné bačkůrky ST
03.05.2010 01:34:00 | xoxoxo
Realita sama, jisté moudro, zkrátka a dobře... život sám. Moc hezky napsané. ST!
02.05.2010 20:15:00 | NikitaNikaT.
No tomu pevně věřím-ale já myslela na bačkůrky,jak jsou maličké v kočárku-leží,pak se zvětší-sedí,pak začnou ťapat větší-dospívají,pak už nožky šourají a nakonec leží-umírají-i s člověkem,takové plutí životem bačkůrek se zráním člověka:-).Joj,to se Culík rozbreptal:)
02.05.2010 13:58:00 | CULIKATÁ
Fakticky moc hezky vystiženo...nakonec nás děti z bačkůrek vyzují a zůstanou nám jen bosé nohy, tak jsem to poznala v práci.)) Ale naštěstí všechny děti nejsou stejné, některé nás snad ve stářží budou i mít rádi.))
02.05.2010 13:19:00 | carodejka