Pobavil jsi mě, když si představím ty předvolební sliby a plakáty, ani se ti nedivím.
25.05.2010 14:45:00 | hypertenze
Tak aj já tu odcáť na to hledím,
či mám volit ty,
lebo ty nenažrané voly.
Aťane poraď,
lebo už su z toho hlúpý.
(Teda né, že bych býl ináč iný.)
25.05.2010 09:54:00 | stryc
pokud nýčko poblinkáváš..
a předvolby nesneseš..
po volbách se rozhodně
minimálně pose... .o)
21.05.2010 23:52:00 | Bean
husto hustý to je..
pravdu díš
v tom je ta
potíž
že víš a nic nevíš
zároveň...
polita jedna velká peň
kde si každej staví hnízdo
a hrabe...pod sebe:-)
ST
03.05.2010 16:16:00 | Mbonita
Ale koho volit?
Voli vol, lov ov - ouha!
Hra slov pouhá a nic více
(Jako v politice)
ST
02.05.2010 14:43:00 | rezina