Jako let ptáka
Otevřeným oknem
vyletím jako pták
z matčiny dělohy
rozkryju barevná
křídla posetá
tisíci obrazci
budu se vznášet
a srát světu na hlavu
k nám taky se chová
někdy neslušně
zavolejte proto
vojáky ať si mě
sundají z oblohy
natřené do modra
natřu jim to i já
pěkně do ksichtu
a vonět jim to nebude
Přečteno 354x
Tipy 7
Poslední tipující: Kamil Princ, ilona, Sima, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)