Anotace: Pršelo na balkonové zábradlí, auta jezdila po mokré cestě, pokojem voněl zelený čaj a zněli Nerezi.. (dodatečně věnováno Ivetce)
Krása! Povedla se!
Třeba déšť smyje hříchy. Třeba až potom najde lásku.
11.05.2010 20:21:00 | dandelion-meadow
Jo původně jsem to i chtěla, něco ve stylu Nerezů nebo tak, ale s mým hudebním antitalentem na to nemám... Ale pokud se to někomu povede, nebudu nic namítat ;o)
03.05.2010 17:14:00 | kikiis
svět, kde děti nebrečí
žvásty, že ji miluje
pak do duše jí naprší
V hlavě krev
a v žilách, nevím, trochu opia
tenhle zjev
kam by v dešti chodila?
Kapičky na zmoklé vlasy
padají jak bláto z nebe
kde ulehne dneska asi?
mokrý kabát k ránu zebe
V hlavě zpěv
prošlapané boty nosila
lítosti změť
kam by v dešti chodila?
st*tohle by se dalo zhudebnit
03.05.2010 17:05:00 | ROMAN LOHNERT