zlato kde objevíš můj hlas je ST ;-) jen at víš, nebudu u každého nechávat komentář, moc bych se opakovala, jak jsou nádherné a tak ti to říkám ted ;-) a kde uvidíš tip je ST jo a maminka je už u bratrů a zatím musím zatukat je v pořádku ;-) :-) a spokojená to je to hlavní ;-) :-)
11.05.2010 00:41:00 | Labanda