Neuspokojená kráska
Po noci probdělé jí růže dal
možná to byly tulipány
na důkaz toho že s ní spal
na důkaz toho že spávala s pány.
Možná ji někdo miloval
možná jen přespávala s pány
brávala co jí pak kdo dal
tak jak to dělávají kurtizány.
Byly to noci plné planutí
v nichž docházelo k ukojení chtíče
jen slzy jediné nebylo skanutí
když chtěla hledat k lásce klíče.
Možná je ani hledat nechtěla
jen stále něco předstírala
a bolest rozsévala docela
když řadu mužů vystřídala.
Muži co upřímně ji milovali
v své pýše pohrdala docela
znala jen ty co vášní k ní hned pláli
a nikdo neřekl jí – to se nedělá.
Až uschnou všechny květy její krásy
až pohasne vše co pochází z těla
pozbydou lesku její vlasy
odkvete tak jak nechtěla.
Přečteno 430x
Tipy 36
Poslední tipující: Emilly, Zorenka Ježková, aniger, Markéta Hl., Žqáry, Divoženka1, NikitaNikaT., Krásná Princezna, zelená víla, ta.cupka, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)