JAK DALŠÍ VĚTY .......
Toulavé vteřiny,třepot křídel
ozvěny touhy,co kdo ztrácel
možné jsou proměny,a je jich víc
básníci většinou nemají nic
Možné jsou záblesky,i vlastních slz
vždycky mu ale v hlavě zní blues
jako krápník co roztaje
ale vždycky je naděje
Musíme věřit,a oči jsou někdy slepé
ale to je pravě velkolepé
v naději jsou křídla pravé
jak další věty v srdcích dravé
Přečteno 286x
Tipy 24
Poslední tipující: Vanilková Ninja, Divoženka1, PIPSQUEAK, labuť, Psavec, Mbonita, hašlerka, mamina, Květka Š., CULIKATÁ, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)