Stín
Anotace: stíny, tma...všude kolem
Mlhavými cestami
Mezi temnými lesy
Stín prochází a neví
Netuší kam jeho kroky vedou
Bezvěrec, vyvrhel
Životem zklamán
Černý hábit na hlavě
Dívá se, něco hledá
Mezi listy jen tma
Mezi prsty duše utíká
Najde se někdo
Někdo kdo pomůže…
Leží na zemi
Nohy už neslouží
Samota a smutek
Je to co jej souží
Natahuje ruku
Otvírá dlaň
Vidí vlků smečku
Nečekaně drahá daň
Přečteno 336x
Tipy 1
Poslední tipující: Maranatha
Komentáře (1)
Komentujících (1)