Nenaléhej
Anotace: Život je kůň a my jsme jeho podkovy.
Nenaléhej
nech myšlenky moje plout
jsem růže trní,
těžké bývá ostří obejmout
nechtěj zahrát synfonie
u kterých neučil ses melodii znát
jsem struna houslí basy tělo kytary
těžké bývá bez partitury hrát
nedotýkej se mého jména
nesmíš nikdy v mojí mysli být
jsem dávno zimní období
a těžké je na tenkém ledě žít
nenaléhej
nech myšlenky jinam plout
jsem voda v moři
a moře nelze obejmout…
Přečteno 310x
Tipy 25
Poslední tipující: zelená víla, Oťas, ilona, Bíša, Zorenka Ježková, stravla, carodejka, Vjeršotepec, ludmil, casla, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)