na ploše...
Anotace: jen tak si čmárat...
načrtnul jsem se z okna
s propadlou místenkou
síťkou včerejšího dne
dopadl ukázkovým placákem
do notné šlamastyky
na taženou silnici
zrovna horce nakreslenou
a zvedl ztracenou rukavici...
procházím zdmi
ke konci stránky
a v saltu skáču s padákem
přes překážky
abych jemně přistál
na vznášejícím kusu země
pro tvou další indicii...
dveře z oblohy
se předemnou otevřely
zazívaly otvorem z černa
začalo sněžit
kloužu po ledovcích
k sudu s vlajkou
z rudého šátku
voní tebou
severní vítr zesílil
ale mě hřeje víra a hlavně
mám beranici...
foukám si
na zkřehlé ruce
ale jen do té doby
než se vznesu
balónem z duhy...
a sakra...
praskl o hory
vyklopil jsem se do trávy
rozběhl se
zakopl
a prolétl dírou v posteli
na dno jeskyně...
kolem se snášejí útržky
ze kterých klíčí stromy
do jednoho lezu
a plazím se komínem
do labyrintu schodišt
k prahům miradorů
kde klopýtám
po rámech obrazů
až k tobě na terasu...
konečně!...
možná to vyzní ploše
ale objímám tě
srdcem...
má Mirando...
Přečteno 324x
Tipy 42
Poslední tipující: Actafool, floreciente, Holis, zelená víla, Zasr. romantik, isisleo, Kett, hašlerka, pejrak, Dota Slunská, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)