nezničitelně...
Anotace: pod tvrdostí ořechu...
mezi horami
v poušti s tváří sfingy
odložil břímě
a rozběhl se
k hořícímu vozu...
maska faty morgány
stekla po blankytném sametu
upadly mi ruce
a tříští se o podlahu...
ležím
tys mi přejela nohu
v letu propíchla kopím srdce
pistolí prohnala tělem kulku
a zatímco se svíjím
osedlalas oře
co se vzpíná
nad hladinou moře
a rozdupala mne...
sotva jsem se posadil
zasáhlas mne kyvadlem
nabodla na špendlík
a po trepanací
vytáhla šifru...
no dobrá
já zaklonil hlavu
pod dráhu posledního šípu
a ty usmířená
sedící na chrámové mozaice
s šaty rozprostřenými do květu
jsi lehce smetla holubici z ramene
dotkla ses mé bílé tuniky
a začala prosakovat...
v levém čase
na levém místě
obloha zrudla výkřiky
už není kam se schovat...
Přečteno 355x
Tipy 40
Poslední tipující: Actafool, floreciente, Holis, zelená víla, isisleo, hašlerka, zenge, Dota Slunská, harmony, střelkyně1, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)