Duhové kuličky i ty z hlíny, sním zachumlaná do peřiny... Děkuji za krásnou vzpomínku!
06.05.2010 10:36:00 | Inge
hmmm to jsou vzpomínky ..pytlík plný hliněnek a už jsme na dvorku hráli..děkuji Culíku..
05.05.2010 20:45:00 | Čoki
Ono se řekne cvrnknout... ale pak ty nervy, když se hra chýlí ke konci (a důlek je plný). Kam se na tohle hlabe Las Vegas.
05.05.2010 17:55:00 | Šerpík 1
Pamatuji,hliněné kuličky a skleněnky,žádné drahé hračky a jak jsme byli šťastní a vzpomínky také parádní.O drahých hračkách to fakt není a nebude.ST.
05.05.2010 08:47:00 | Jeněcovevzduchukrásného
Slil pro život, pro lásku, pro jediný cíl,
by svou duši do barevné kuličky zachytil.
velice pěkné :)
05.05.2010 08:19:00 | SuperJoe