Klíč
Anotace: k čemu slouí klíč
Klíč je k otevření dveří,
klíč je k otevření srdcí,
klíč ti otevře svět,
klíč je jako květ.
Klíč otevře poklad
a ten si musíš hlídat.
Klíč je k otevření hádanky,
klíč je k otevření pohádky.
Přečteno 249x
Tipy 3
Poslední tipující: stravla, Házté
Komentáře (2)
Komentujících (2)