Nenávidím a miluji
Nenávidím a miluji
hořká jádra života
jejich slupky
v nichž nic než nicota
Nenávidím a miluji
ubohosti lidský svět
kam oko pohlédne
bída, hlad, růže květ
Nenávidím a miluji
prosby všedních dnů
slyším jen
Bože, dej ať nepadnu
Nenávidím a miluji
odraz svůj v zrcadle
vždy vidím
tělo a duši na mučidle
Nenávidím a miluji
Miluji a nenávidím
Přečteno 297x
Tipy 3
Poslední tipující: Miroslav Možný, aniger, Vanilková Ninja
Komentáře (3)
Komentujících (3)