Anotace: zpočátku dosahovala tuctových výsledků...ale její závěry byly tak ohromující,že jsem byl nucen vyrazit do baru a dát si tucet panáků,abych se vzpamatoval...
Jojo, panáky jsou nejlepším lékem pro ty, co zajdou v myšlenkách příliš daleko. :o)
06.05.2010 11:58:00 | divoska_jaja
já to vidím takhle...hmota...on a ona
manželsrví-antihmota
odvěký to řád posloupnosti lidské a ty výsledky,to jsou právě ty bary!:)
06.05.2010 10:25:00 | střelkyně1