Sebevrah
Cítím smrt v kostech
a na kamenných mostech,
vidím sebevraha padat.
Koho jsem viděla?
Snad to byl sen..
Srdce mi buší jen..
při vzpomínce na ten den.
Hledala jsem Tě,
dlouho, dlouho do noci.
Však jsem tě nenašla
a už nebylo mi pomoci.
Pod sebou řeku
a nad sebou nebe.
Na kamenném mostu,
padám pro Tebe.
Odpusť..
Přečteno 414x
Tipy 24
Poslední tipující: Anjesis, Iv, Mareritt, Elie, tvoje líčko. ale můj ďolíček, Kajaro, Neldor, trhla.marketka, Strixa, Patrik Mališ, ...
Komentáře (11)
Komentujících (9)