Kéž splnilo by se to... ale bohužel... hodných lidí ubývá, ale věřím, že zde víc a víc přibývá... abo se sem jen slejzáme? :o)
08.05.2010 09:18:00 | NikitaNikaT.
Má srdce co chce víc
Však touží ze slov
něco říct.Píše a v
duši strádá,jsem ráda
že ho znám jako kamaráda...
Přeji mu však krásnou lásku
Jen On pak sám sundá masku...
Jako betmen co hledá krásku...
06.05.2010 19:31:00 | Kett