Svátek lásky
Anotace: 1. Máj je tak krásnej.....až to bolí :-D
Ruce mi poutá
k posteli šátek
1. Máj, - láska?...
Všech kurevníků svátek!
Chtěla něco tam
a já zas tohle někam
Jakmile je po všem
rychle domů spěchám
Na svátek lásky
tyhle chutě mne berou
A je mi jedno s kým -
třeba s vlastní dcerou
Přečteno 272x
Tipy 4
Poslední tipující: aniger, carodejka
Komentáře (1)
Komentujících (1)