Nejlepší básně
Anotace: Nejlepší básně schovávám v hlavě, hned co je vymyslím, zapomenu je hravě. Jsou příliš dobré, než abych je pustil dál. Jsem sobecký, průměrný, a proto jen toto pro zábavu pouštím dál.
Tu nejlepší poesii
schovávám v hlavě.
Přesto mi občas
něco se vynoří
a na zem kápne.
Na písek, na papír
jak kdo rád,
dle libovůle můžu psát.
To nejlepší si ale budu v hlavě schovávat.
V myšlenkách je
vše krásné.
Proč je kazit?
Psát básně?
Konzerovat city,
a k tomu do plechovky
luční kvítí.
Není rozumný důvod
básně psát.
Je to je jen zábava
tak si půjdu hrát!
Přečteno 289x
Tipy 5
Poslední tipující: ziriant, CULIKATÁ, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (1)
Komentujících (1)