pro bolest výstižně složená...Culíčku líbí,ale příště radši veselejší,ony se ty komenty ke smutným dílům nedávají lehce.usměj se :-)
08.05.2010 11:41:00 | Vanilková Ninja
Teď jsi na to kápl Šerpíku-no právě-neoprávněné,ty mají hořkou pachuť a ničí vše hezké-takové zamyšlení víš?Děkuji za komíky,ráda se s vámi culím:-)).Hezký den.
08.05.2010 09:52:00 | CULIKATÁ
Výčitky - nedávno jsem tuhle chybu udělal. Druhý den pocit, jako po své první cigaretě, v puse jako v polepšovně. Cigaretovou pachuť tehdy přerazila zubní pasta, s "pachutí" po výčitkách (a ještě k tomu neoprávněných) to tak jednoduché není.
08.05.2010 09:45:00 | Šerpík 1
Mráz skutečně ochabuje svalstvo, tu sílu lásky... já věřím a přeju si, aby temu nikdá tak nebylo a pokud ano... prostě stát se to může, věřím v nové poznání, které chmury zahání a rány pomůže zahojit. ST" zamyšlenkové a já, jak vždy, vybočuji svým komentářem do úhlů pohledů.
08.05.2010 09:14:00 | NikitaNikaT.