Kyselina močůvková
Jak bude znít
blues otevřené rány
za 20 let
a jak vypadá teď
mramorové město
s močícími dětmi
na veškeré zákony
a hroby slavných
učitelů národů
a cizích jazyků
Lákavé proslovy
krvavých očí
Bojové národní oslavy
s nádechem dobré vůle.
Popraviště!
Přečteno 325x
Tipy 1
Poslední tipující: malá slečna
Komentáře (2)
Komentujících (2)