Control defect
Na šachovnici
proti proudu
láska versus nenávist
Bůh přes hory přenáší.
Historii alkoholu
dobře si pamatovat
nebýt v řadě přes konečnou stanici.
Bod v ničem
a nicota zvítězila
na nekonečno.
Konec versus začátek,
když něco konči
to jen důkaz
co zrovna letí
na bezvládnost ducha
na mírovou cestu opilostí.
Přečteno 303x
Tipy 2
Poslední tipující: malá slečna, labuť
Komentáře (1)
Komentujících (1)