Jmenuji se "Nobody"
Anotace: Typ muže tolik odlišného od toho z básně Alfasamec.
My name is Nobody.
Česky: Nikdo se jmenuji.
Nehledím na vady,
za práva menšin bojuji.
Krví indiánskou
budu vždy bránit svou tlupu,
jako Gándhí láskou
své nepřátele udupu.
Jeho trpělivost
a Kawasakiho růže
jsou velmi vzácný skvost,
dělají z padouchů muže.
Slabší v právu bráním,
Není pro mě prázdný pojem,
když se při tom zraním.
Já nedělám nic pro dojem.
Na paměti mějme:
Konec válek ! Bylo jich dost !
Postavit nechejme
ten most přes řeku "Minulost".
Přečteno 339x
Tipy 11
Poslední tipující: Házté, Divoženka1, enigman, carodejka, Markéta G., Mbonita, Vanilková Ninja, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (2)