přání
Po dešťové kapce
kdy smutná jsou jitra
jen osud tuší
co bude zítra.
Sluníček plno
čas ať míň měří
srdíčko v klidu
dušičku v peří.
Ať život žiješ
úsměvy ve tváři
kouzelné chvíle
zlaté sny v polštáři.
Už září hvězdy
pozvedám číš
že ty jsi nej
však sama víš.
Přečteno 256x
Tipy 12
Poslední tipující: labuť, Psavec, Mbonita, Květka Š., CULIKATÁ
Komentáře (4)
Komentujících (4)