prší
Anotace: a Ty jsi tak daleko
Na papir koukám skládám si slova
moc mi to nejde zkouším to znova
poskládat básničku když venku prší
ťukání dešte mě trochu ruší
déšť smutně padá někde se blýská
beruško moje moc se mi stýská
Přečteno 318x
Tipy 8
Poslední tipující: TetaKazi, carodejka, Vanilková Ninja, Javavia, Kett, CULIKATÁ
Komentáře (5)
Komentujících (5)