Jak je fajně na tym světě
Anotace: .. teda pokud chceme, abynám fajně bylo ..
Jak je fajně na tym světě
přes všechny ty naše chyby
na jaře, podzim či snad v létě
můžeme i v těchnašich vodách
chytat české ryby
Jak je fajně na tym světě
když se člověk usměje
ať jsi doma, v Rusku nebo na Krétě
všude čeká naděje
Jak je fajně na tym světě
když odejde malichernost
ať jedu do práce, ke tchýni či k tetě
vždy tam jedu pro radost
Jak je fajně na tym světě
když se je s kým pobavit
dědovi, babičce nebo ženě Ivetě
žití trochu obarvit
Jak je fajně na tym světě
když má člověk správné brýle
vidět venku, v lidech nebo ve větě
slova,city a krásu té jedinečné chvíle
:)
Přečteno 357x
Tipy 11
Poslední tipující: Vanilková Ninja, Zorenka Ježková, Niky88, CULIKATÁ, Psavec, carodejka, Házté
Komentáře (5)
Komentujících (5)