Ideální místo
Anotace: a ideální společník
Najdu si místo bez průvanu
bych, až se setkám s výkřikem -
- až potom vstříc novým dnům vstanu,
nebolelo mě za krkem.
Musí být tichý. To je celý.
Ňáký, kde lidi necouraj.
Kdybych se cítil osamělý,
vezmu si s sebou kocoura -
- ten nemluví, kdyžtak jen přede
a to je prostě báječný.
Kraviny kecat nedovede -
- je ideální společník.
* * *
Najdu si místo bez průvanu
skrz něj se zhoupnu mimo čas.
Už nevěřím vám - teď věřím lanu:
dík němu bude dobře zas.
Přečteno 373x
Tipy 15
Poslední tipující: malá slečna, ilona, dream in emptiness, malá čarodejnice wiggová netopýrková, labuť, Divoženka1, Psavec, Zefi, dablik007, CULIKATÁ, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)