Zvuk tříštícího se skla
Díváš se z okna a nejspíš si nepřiznáváš
že tam někde venku je nekonečno.
Představuješ si ho.
Kreslíš nekonečné čáry na papír
ale vždycky si představuješ
jak je brzdí
ostré okraje
jak se o ně dokážeš pořezat.
Jsi naivní.
A občas neslyšíš
zvyk tříštícího se skla
uvnitř.
Přečteno 530x
Tipy 29
Poslední tipující: Marten, malá slečna, Zorenka Ježková, Vladimír P., Simísek, Bíša, Psavec, její alter ego, Mbonita, hašlerka, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)