veekend
Na wc sedím tvářím se kysele
příbuzní prudí to je zas neděle
pomalu vstávám o pět psů zakopnu
některé překročím některé nakopnu
bytem se potácím dostávám rady
dělám že neslyším točím se zády
sedám si k dědovi za zvuků hudby
sedíme spolu s výrazem Budhy
říkám si- vypadám zase jak blbeček,
no tak se opijem- povídá dědeček
dobrá tak vstávám a hledám tašku
hlavu si vypnu jdu shánět flašku
být střízlivý je někdy fakt peklo :-)
Přečteno 354x
Tipy 14
Poslední tipující: Vanilková Ninja, labuť, CORONATION, Niky88, Psavec, Lorraine, CULIKATÁ, carodejka, Házté, Kett, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)