Povzdech silného jedince
Proč pád je jen ten na dno?!
Hubou až do bláta!
Já nepadám tak snadno,
jak tráva podťatá...
Však co mě podetíná
jsou útěchy a slova,
která, když slabost zmíním
vždy někdo vyřkne znova:
"Ty na to máš!"
"To přece dáš!"
"Tvá síla, ta se cení!"
a navíc:
"NIC TO NENÍ!"
Přečteno 321x
Tipy 25
Poslední tipující: Kapka, 4LJFilip, Ovádko, Jana M., enigman, Bíša, Psavec, hypertenze, CULIKATÁ, Marfuša, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)