Zena pres palubu
Hodil ji přes palubu
Úžasný obrat, kdo to jen vymyslel?
K žralokům s tou ženskou !
Zvednout kotvy a hurá na širé moře
Roztáhnout albatrosí paže
Odletět souložit k jiné
Do dálek neposkvrněných sebebičující
Jahodových zeměpisných šířek
těch borůvkových dimenzí
Komentáře (2)
Komentujících (2)