2
Šli jste někdy temnou nocí,
kolem ticho a hluk řvoucí,
ten hluk vašich myšlenek.
Šli jste někdy klidnou nocí,
kolem hřmot a dechberoucí
hlasy vašich myšlenek.
Šli jste někdy temnou nocí,
nocí klidnou září lamp,
všude kolem jen a jen vy,
sami jako ten kůl v plotě.
.
.
.
Ale ten neumí chodit.
Přečteno 398x
Tipy 8
Poslední tipující: litermaso, Striga, Psavec, CULIKATÁ, Bíša, Agniezka
Komentáře (3)
Komentujících (3)