Strom
Anotace: o tom že nic netrvá věčně...
Strom:
Je to trochu klišé,
psát vám o stromu.
Už to není nové,
vypršel čas dubů.
Rostou přeci všude,
tak proč o nich píšu?
Léta trápil naše duše,
beránek básníků od bohů.
Oni si zapisují vše,
naslouchej jim trochu.
Staří kronikáři,
už je nikdo neslyší?
Přispěj naší nadaci,
nevidíš jizvy od lidi?
Přečteno 385x
Tipy 19
Poslední tipující: Jiná, RešHeNúnHe, Kajaro, Jacob P. Verlaine, H.e.ll., hašlerka, Házté, Lucy Susan, Dygi, Any 4, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)